Hallebardiers op tornooi (januari 2022)

Het nieuwe jaar werd bij de Hallebardiers goed ingezet. Tijd om de kerstkilo’s er weer af te werken.

Tir du Roy

Naar jaarlijkse traditie ging ook de Tir du Roy op 8 januari weer door. Jammer genoeg zonder publiek en zonder nieuwjaarsreceptie. Maar dat kon de sfeer niet bederven.

In totaal werd er op drie wapens gestreden: sabel, langzwaard en degen. Hierbij heeft Robbe D’Hondt zowel het sabel- als het langzwaardtornooi gewonnen. Jeremie Dobbels kon de eerste plaats op degen opeisen.

Floreffe

Hallebardier Bjarne Govaerts kon er dit weekend niet genoeg van krijgen en heeft naast zijn deelname aan de Tir du Roy ook deelgenomen aan het nationale circuit U17 in Floreffe. Hierbij heeft Bjarne de 5de plaats behaald (op 38 deelnemers!) Proficiat Bjarne!

Mis niets en schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Wij gebruiken Cookies, gelieve deze te accepteren alvorens verder te gaan! Meer info

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close