Hallebardiers op tornooi (december 2021)

Ook in de maand december kunnen de Hallebardiers niet stilzitten.

Op 12 december ging het Belgisch kampioenschap voor de veteranen door. Hierbij hebben Sire Frederik Galle en Christophe Fonteyne respectievelijk de 5de en 8ste plaats behaald.

Maar… Bij de dames werd het podium gedomineerd door Hallebardiers. Eredame Nathalie mocht met de bronzen medaille naar huis gaan en Thesaurier Veerle Ornelis (rechts op foto) mag zich een jaar kampioen noemen. U leest het goed Veerle is Belgisch kampioen!

Proficiat aan alle deelnemende Hallebardiers!

Mis niets en schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Wij gebruiken Cookies, gelieve deze te accepteren alvorens verder te gaan! Meer info

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close